Burger er ikke alt

Vi elsker burgere, det gør alle på MAX. Især vores CEO Richard, hans holdning er "en burger om dagen holder lægen væk". Tror du ikke på os? Tjek hans Instagram.

Uanset hvad, hvis vi elsker burgere så meget, hvorfor er det ikke alt? Enkelt! Der er nemlig noget, vi elsker mere end burgere, og det er den inkluderende fællesskab, der findes her på MAX. Vi tror nemlig på fællesskab og at være venlige, vi forstår, at passionen for vores medarbejdere er afgørende for vores succes og dit velbefindende. Måske holder vi relationer lidt højere, fordi vi er en familieejet virksomhed. Derudover forstår vi, at muligheder for at vokse på både personligt og professionelt plan er vigtigt. Netop derfor har vi interne udviklingsprogrammer, der hjælper dig med at blive dit bedste jeg, så du kan hjælpe os med at tage MAX til nye højder.

MAX Burgers blev grundlagt på passion, mod og fællesskab af Curt Bergfors og Britta Fredriksson i 1968. Som en familieejet virksomhed forstår vi, at frihed under ansvar, talentfulde medarbejdere og en entreprenøriel kultur er nøglen til succes. Fordi det er vores medarbejdere, der har givet os menukort med kulstofaftryk, vores app og selvfølgelig alle de gode burgere, vi nogensinde har lanceret. Og selvom burgere betyder meget for os, er det fællesskabet og vores medarbejdere, der gør MAX til MAX.

Så kom med os på vores rejse og arbejd med burgere, der både smager og gør godt, du vil passe perfekt ind.

Ansøg til MAX her!

Her kan du læse, hvad nogle af vores medarbejdere synes om at arbejde på MAX. Arvid er en af tre regionchefer, og sådan svarede han, da vi talte med ham: 

”Jeg startede på MAX i Norrköping i 2009. Jeg startede af økonomiske årsager, men blev på grund af alle de venner, jeg fik, og den stærke fællesskabsfølelse, der var til stede. Men også for karrieremulighederne. Jeg har haft en ret lang rejse på MAX og startede som en restaurantmedarbejder. Og takket være den entreprenørielle kultur og udviklingsprogrammerne har jeg kunnet tage andre roller, fra driftsleder til restaurantchef, partner, distriktschef og endelig regionchef.”

Ranya Alsayed, assisterende restaurantchef på MAX i Örebro vid Eurostop, sagde:

”Jeg blev anbefalet af en ven at søge jobbet på MAX, og jeg trivedes fra dag ét. Det er vigtigt for mig at arbejde i en virksomhed med gode værdier, hvor der er plads til at udvikle sig. Hos MAX er der masser af muligheder med en tydelig karrierestige og interne uddannelser. Min rolle har fået mig til at vokse både personligt og på jobbet - samtidig har jeg haft mulighed for at coache og udvikle andre. Så har jeg fået masser af nye venner også!”

Claudia, HR Coordinator and Development, sagde sådan:

”At opbygge en karriere som ny i landet og med sprogvanskeligheder kan være udfordrende, men hos MAX har jeg haft muligheden for at vise min vilje til at udvikle mig. Min MAX-rejse startede på restauranterne, hvor jeg øvede min svenske sammen med mine venner. Nu arbejder jeg på MAX HR-afdeling, hvilket jeg synes beviser, at der er forskellige måder at opbygge en karriere på MAX, og det er virkelig fantastisk! Jeg har mange venner, der arbejder på restauranterne og elsker det, mens nogle andre som mig har valgt at tage en anden vej inden for virksomheden. Der er virkelig noget for alle her!"

Ansøg til MAX her!

 

Hvad MAX kan tilbyde dig!

Inkluderende fællesskab

Vores medarbejdere afspejler verdenen, og her er hundredvis af nationaliteter, baggrunde og erfaringer repræsenteret. Hos MAX er det dine personlige egenskaber og dit job, der er i centrum. Vi ved, at god fællesskab skaber gode hold, der kan præstere på toppen. Samtidig ved vi, at man skal være venlig, og derfor har vi kolleger, der har tilbragt hele deres professionelle karriere hos MAX. Vi forstår, at passionen, vi har for vores medarbejdere, er grundlaget for succes.

Udviklingsmuligheder på både personligt og professionelt plan

Vi forstår, at udvikling er afgørende for at finde løsninger på helt nye problemer. Vores udviklingsprogrammer hjælper dig med at blive dit absolut bedste jeg, uanset om det handler om selvledelse, konflikthåndtering eller arbejdsplanlægning - så du kan tage det næste skridt i din karriere hos MAX.

Muligheden for at arbejde med burgere, der både smager og gør godt

Vi er en familieejet virksomhed, der fører bæredygtig udvikling i branchen. Vi arbejder for at gøre verden lidt bedre, og på den rejse har vi lært, at passion og mod er vigtigere end at følge allerede optrådte veje. Vi forstår, at bæredygtighed handler lige så meget om at tage vare på vores planet som at tage vare på vores medarbejdere. Vores teams består af visionære og handlekraftige hverdagshelte, og du vil passe perfekt ind.

Firmakultur, der fremhæver dine bedste sider

MAX er bygget på passion, mod og fællesskab. Vi forstår, at talentfulde medarbejdere og en entreprenøriel kultur er nøglen til succes. Vi forstår, at frihed under ansvar får mennesker til at vokse og inspirerer flere til storbedrifter.