Sundhed hos MAX

Hos MAX Burgers ved vi, at spisevaner og smag er meget individuelt, og derfor bestræber vi os altid på at tilbyde en varieret menu, der tilgodeser vores gæsters forskellige behov og ønsker. Hos MAX Burgers ønsker vi at gøre det muligt for alle vores gæster at spise godt og træffe bevidste valg.

Sund mad

Flere og flere af vores gæster vælger at reducere deres kødforbrug. Så i 2016 blev vores grønne familie lanceret, hvilket betød en femdobling af antallet af måltider på vores grønne menu. Der var stor interesse, og den grønne familie blev vores mest succesfulde produktlancering nogensinde. Over årene er vi blevet ved med at udvide menuen med grønne alternativer, der smager lige så godt som dem, der indeholder kød. I maj 2019 lancerede vi Plant Beef. Denne burger er lavet af plantebaseret protein og udviklet af vores egen chefkok. Den minder om oksekød i både smag og udseende og tilbydes som en alternativ proteinkilde i alle vores Grand Deluxe-burgere.

I 2021 lancerede vi vores komplette salatmenu på vores polske restauranter; Crispy No Chicken Salad, Crispy Chicken Salad, Grilloumi® Salad og Grilled Chicken Salad.

Sund arbejdsplads

Vi er en vigtig arbejdsgiver for unge mennesker på de markeder, hvor vi er til stede, og derfor ønsker vi at bidrage til en arbejdsplads, hvor alle passer ind uanset køn, etnicitet, alder mm. Alle skal have det godt, når de er hos os, uanset om de er medarbejdere eller gæster.

Sundt personale

Vi ønsker, at vores medarbejdere skal vokse sammen med os, både som individer og i deres professionelle roller, og derfor tilbyder vi alle vores medarbejdere muligheden for at deltage i en række uddannelsesforløb. Her betones alle menneskers lige værdi, og hvordan vi ser på det arbejde, vi laver, og vores omgivelser. Med MAX Academy udvikler vi os sammen for at blive bedre kollegaer og en bedre virksomhed.

Kontakt os

Hvis du bliver opmærksom på eller har mistanke om, at der er tale om alvorlige forseelser hos MAX, beder vi dig indberette det via vores whistleblower-kanal. Gennem denne kanal kan du være helt anonym, og din indberetning behandles med fuld fortrolighed. Du kan finde kanalen her.