Velkommen til MAX Pressecenter

Her finder du seneste nyt fra Max - pressemeddelelser, billeder og anden information for besøgere, presse og media.

Presse kontakt

Michael Raffnsøe
Bestyrelsesmedlem
E-mail: michael.raffnsoe@max.dk
Mob: +45 40 38 05 04

Nyheder

23-05-2019: Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne

Den 23. Maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere med burgere der smager godt uden de behøver at være  med rødt kød.

14-06-2018: Kan du gætte hvilken burgerkæde, der runder 50 år?

Europas ældeste og stadig eksisterende burgerkæde runder 50 år, og den er ikke amerikansk.

06-06-2018: Nu lanceres verdens første klimapositive burgere- og nyt website skal inspirere flere virksomheder til at blive klima positive

Svenske MAX Burgers er måske ikke så velkendte uden for hjemmemarkederne i Norden og etvoksende antal nye markeder i Mellemøsten. Det er dog lykkedes at lave en menu for deres 130restauranter, der rent faktisk fjerner CO2 fra atmosfæren. Max lancerer officielt de nye klimapositiveburgere d. 5. juni i forbindelse med Sustainable Brands konferencen i Vancouver. Alle restaurantervil fra d. 14. juni have de klimapositive burgere på menukortet.
Vis nyhedsarkiv

MAX i medierne

Hejsan

Visitor

Bølgerne går højt i den nordiske burgerkrig

Politiken

Se hvem der ender på fastfood-tronen

TV2
Mere MAX i medierne