Velkommen til MAX Pressecenter

Her finder du seneste nyt fra Max - pressemeddelelser, billeder og anden information for besøgere, presse og media.

Presse kontakt

Michael Raffnsøe
Bestyrelsesmedlem
E-mail: michael.raffnsoe@max.dk
Mob: +45 40 38 05 04

Nyheder

20-05-2021: Publikumsfavoritterne er tilbage ā€“ Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries i MAX-menuen

For at byde velkommen til forårets varme vender en række favoritter tilbage til MAX-menuen. Det drejer sig om Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries samt Luksusshake-smagene Pære, Salted Caramel ’n’ Cookies og den helt nye smag Hindbær & Crispy Chocolate. Den Californien-inspirerede burger serveres enten med oksekød, kylling, halloumi eller Delifresh Plant Beef.

18-03-2021: Rigtig hotte nyheder hos MAX, der lancerer Grand Deluxe Pepper Jack ā€™nā€™ Chili

For første gang nogensinde kommer Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili på MAX' menu – en rigtig hot og spicy nyhed med smag af syltet chili og cremet Pepper Jack-ost. Den sidste nye kampagneburger serveres fra d. 18. marts til d. 19. maj på samtlige restauranter og fås enten med halloumi, Delifresh Plant Beef eller oksekød.

23-05-2019: Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne

Den 23. Maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere med burgere der smager godt uden de behøver at være  med rødt kød.

Vis nyhedsarkiv

MAX i medierne

Hejsan

Visitor

Bølgerne går højt i den nordiske burgerkrig

Politiken

Se hvem der ender på fastfood-tronen

TV2
Mere MAX i medierne