MAX lancerer udfordreren BIG Classic

21-03-2024 14:06 (Opdateret 21-03-2024 14:08)

MAX fortsætter med at udfordre de amerikanske giganter og lancerer nu den dobbelte burger BIG Classic. Lanceringen er en vigtig del af MAX's ambition om at tilbyde en fastfood-alternativ med kvalitet og lokale råvarer. BIG Classic lanceres den 21. marts på alle restauranter.

Burgerbranchen har længe været domineret af en kendt dobbeltburger. Med BIG Classic udfordrer MAX med sin egen, større fortolkning af den velkendte dobbeltburger. Lanceringen er en vigtig del af MAX's vision om at blive verdens bedste burgerkæde.

- I 2023 var vores omsætning det bedste år nogensinde, og selvom burgerdøden ramte mange aktører, har vi stået stærke. Inden for et par år er målet at være den burgerkæde med flest restauranter i Sverige. Derfor er dette en af vores vigtigste lanceringer i lang tid, da BIG Classic virkelig konkurrerer med verdens måske mest kendte dobbeltburger i dag. Men vores version er selvfølgelig både større, bedre og mere velsmagende, siger Richard Bergfors, administrerende direktør for MAX Burgers.

BIG Classic består af to oksekødsbøffer, af svensk kød, på 90 gram hver mellem en tredelt sesambolle med cheddarost, Sweet onion, pickles, sprød icebergsalat og MAX original dressing.

Burgeren kan også bestilles med bacon. Gæsterne kan selvfølgelig også skifte proteinet ud med Plant Beef, hvilket gør BIG Classic til MAX's største vegetariske burger.

BIG Classic er en opdateret version af den tredelte BIG-burger og "Skrovmålet", som oprindeligt hed BIG MAX. Den store forskel er, at BIG Classic er større, endnu saftigere og indeholder sprød syltet agurk. Med lanceringen af BIG Classic henter vi inspiration fra vores historie og den burger, som vi lancerede i starten af ​​70'erne. En burger, som virkelig gjorde os kendte, siger Jonas Mårtensson, chefkok hos MAX Burgers.

BIG Classic serveres fra den 21. marts på alle MAX restauranter.