Vi bruger cookies og følger din brug af vores digitale kanaler for bedre at kunne tilpasse vores kommunikation til dig. Hvis du ikke godkender eller vil have mere information, kan du læse vores integritetspolitik.
Nyheder
Her finder du seneste nyt fra Max

23-05-2019: Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne
Den 23. Maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere med burgere der smager godt uden de behøver at være med rødt kød.

14-06-2018: MAX 50 år
Europas ældeste og stadig eksisterende burgerkæde runder 50 år, og den er ikke amerikansk.

06-06-2018: Nu lanceres verdens første klimapositive burgere
Svenske MAX Burgers er måske ikke så velkendte uden for hjemmemarkederne i Norden og etvoksende antal nye markeder i Mellemøsten. Det er dog lykkedes at lave en menu for deres 130restauranter, der rent faktisk fjerner CO2 fra atmosfæren. Max lancerer officielt de nye klimapositiveburgere d. 5. juni i forbindelse med Sustainable Brands konferencen i Vancouver. Alle restaurantervil fra d. 14. juni have de klimapositive burgere på menukortet.

20-01-2016: Max Green-familien er her. Fem nye velsmagende og bæredygtige vegetarmenuer
Den 21 januar lancerer Max sin Green-familie på samtlige Maxrestauranter i Sverige, Norge og Danmark.

11-03-2013: Max vinder to smagstests
Den svenske burgerkæde, Max, som åbnede i København d. 1. marts har på kort tid givet baghjul til de etablerede burgerkæder på markedet.
05-03-2013: Max satser bæredygtigt
Den svenske burgerkæde MAX, der åbnede sin første restaurant i Danmark d. 1. marts, bliver den første konceptstyrede restaurant herhjemme, der får Nøglehulsmærket. Kæden har i tilgift en meget klar miljøstrategi – fx plantes der træer for at kompensere for CO2 påvirkningen.