MAX starter i 2024 med lancering af Frisco BBQ Chipotle

11-01-2024 12:08 (Opdateret 11-01-2024 13:07)

MAX Burgers lancerer nu den nye promo-burger Frisco BBQ Chipotle, som tager BBQ-smagen til næste niveau. Saucen er blevet opdateret med chipotle og er nu kombineret med bacon, ost og løgringe. Burgeren lanceres den 11. januar på alle restauranter og kan fås med enten oksekød, Crispy Supreme, Plant Beef, Grilloumi® eller Grand Chicken.

BBQ-inspirerede burgere er en tilbagevendende favorit blandt MAX gæster. Årets opdatering, Frisco BBQ Chipotle, er en saftig BBQ burger, der indeholder en perfekt balance mellem sødt og salt. Saucen indeholder røget chili, som giver en klar røgethed uden overdreven sødme.

- Allerede for 16 år siden startede jeg rejsen med at udvikle opskriften på den perfekte BBQ burger. Dette efter en burgertur til USA sammen med brødrene Bergfors, da vi smagte for mange BBQ burgere, som vi ikke kunne lide, da de nemt bliver for smagsintensive og søde. På det tidspunkt vidste jeg ikke, hvor meget tid, kræfter og fokus der skulle til for at finde de rigtige ingredienser til et perfekt smagsbillede. Nu kan vi endelig præsentere en burger med den perfekte sauce med en røgethed uden for meget sødme. Hemmeligheden er også at finde det rigtige tilbehør, der passer godt til den smagskrævende sauce. Frisco BBQ Chipotle gør præcis dette på en mesterlig måde, siger Jonas Mårtensson, chefkok MAX Burgers.

Frisco BBQ Chipotle består af et luftigt Friscobrød, oksekød, sprød bacon, cheddarost, icebergsalat, en velsmagende chipotlesauce, mayonnaise, sprøde løgringe, syltet agurk og syltet rødløg, der giver en syrlig og sprød smag. Burgeren fås også med Crispy Supreme, Plant Beef, Grilloumi® eller Grand Chicken.

Frisco BBQ Chipotle serveres fra den 11. januar på alle MAX restauranter.

Hvad er Chipotle?
Chipotle er et krydderi, der ofte bruges i mexicansk madlavning. Det er en tørret og røget jalapeño chili, der giver en unik og kraftfuld smag til retter. Krydderiet sælges normalt i pulveriseret eller dåseform. Chipotle krydderi tilføjer en røget og krydret smag til maden og bruges ofte i marinader, saucer, gryderetter og på grillet kød. Det er et populært krydderi blandt madentusiaster og bruges i mange forskellige køkkener rundt om i verden.