MAX lancerer nye Red Hot Chicken Nuggets

04-09-2023 13:27 (Opdateret 05-09-2023 13:30)

Red Hot Chicken Nuggets lanceres nu på MAX-menuen, sprøde kyllingenuggets med styrken fra rød jalapeño, cayennepeber og chiliflager. Derudover gør den populære Frisco Cheese 'n Jalapeño comeback på menuen, en stærk velsmagende burger med cremede oste og sprød frisk jalapeño.

MAXs arbejde med smagsinnovation handler blandt andet om at holde styr på trends i omverdenen, og derfor er køkkenchef Jonas Mårtensson konstant på udkig efter nye spændende smagskombinationer, der kan højne smagsoplevelsen for gæsten. Han er blevet ved med at udforske den hotte trend, og kom frem til kyllingenuggets med en frugtig chilismag fra rød jalapeño toppet med cayennepeber og chiliflager for at gøre dem ekstra stærke.

- Endelig kan vi præsentere en lille stærk nyhed fra MAX. Jeg har længe ønsket at kombinere den sprøde, fyldige mundfølelse hos en nugget med styrken fra chili. Der er noget næsten magisk over chili. Det kan forbedre og overraske, samtidig med at det kan ødelægge et måltid fuldstændigt. Med vores nye Red Hot Chicken Nuggets har vi arbejdet hårdt på at finde den rette balance mellem styrke og "jeg vil have en mere og en til og en mere...", siger Jonas Mårtensson, køkkenchef hos MAX.

Frisco Cheese 'n' Jalapeño gør nu et længe ventet comeback på MAX-menuen - en hot smagfuld dobbeltburger med forfriskende skiver af frisk jalapeño, krydret creoldressing og tredobbelte lag emmentalerost, cheddarost og smeltet cheddarost, alt sammen med salat og løg. Vælg at få den med oksekød, Grilloumi®, Plantebøf, Grand Chicken eller Crispy Supreme lavet af gule ærter.

- Burgeren er meget velsmagende med den krydrede creoledressing sammen med verdens lækreste peberfrugt - frisk jalapeño. Den er toppet med cremet oste, og jeg synes, den balance, vi landede på, er perfekt afbalanceret, og smagene passer også perfekt sammen med vores Frisco-brød, siger Jonas Mårtensson, køkkenchef hos MAX.

Derudover lanceres to nye Premium Shakes; Mango Swirl med mangokompot og ananasfudge og Triple Chocolate Brownie med brownies, chokoladesauce og hård chokolade topping.

Red Hot Chicken Nuggets, Frisco Cheese 'n' Jalapeño, Mango Swirl og Triple Chocolate Brownie er tilgængelige på alle MAX-restauranter fra 31. august.