MAX Burgers tilbyder en god start på dagen - lancerer morgenmad

17-03-2023 09:55 (Opdateret 17-03-2023 09:59)

Nu bliver MAX Burgers sortiment endnu større, når morgenmad introduceres på restaurant Hovedbanegårdens menukort. Samtidig udvides restaurantens åbningstider også, morgenmaden serveres fra klokken 06.00 på hverdage og fra klokken 07.00 i weekenden.

Morgenmadsmenuen byder på et bredt udvalg, herunder Muffin 'n' Egg, et luftigt engelsk muffinbrød, der fås i flere versioner; Cheddar - med cheddarost, spejlæg og en frisk dijonnaise, Cheddar & Bacon - med cheddarost, spejlæg, bacon og en frisk dijonnaise, Benedict - med spejlæg, blandet salat og Hollandaisesauce og Benedict with Ham - med skinke, stegt æg, blandet salat og Hollandaisesauce.

Et sprødt surdejsbrød får også plads på menuen i tre forskellige udgaver; Ciabatta Roll Cheese med jämtgårdost, tomat, agurk, blandet salat og smør, Ciabatta Roll Cheese & Ham, med skinke, jämtgårdost, tomat, agurk, blandet salat og smør og Ciabatta Roll Cottage Cheese & Avocado med hytteost, avocado, tomat, blandet salat og urtesalt.

Til burgerkædens morgenmadsmenu hører naturligvis også en morgenburger, Brunch Burger, lavet af oksekød med emmentalerost, skinke og Hollandaisesauce – omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

En klassisk toast kaldet Cheesy Toast med emmentalerost, cheddarost, en frisk dijonnaise og gyldent ristet sesambrød og en variant med skinke, Cheesy Toast Ham, har også fået plads på menuen. En klassisk Granola Yoghurt med granola og blåbær er den perfekte tilføjelse for en maksimal morgenmad. Menuen indeholder selvfølgelig varme og kolde drikke samt nye smoothies med smagene Strawberry, Banana & Blueberry, Mango & Passion samt Avocado, Mango & Spinach til en komplet morgenmad.

- Morgenmad på stedet i restauranten på Hovedbanegården eller på farten er noget, vi glæder os rigtig meget til at tilbyde vores gæster. Mange mennesker er i omløb på stationen, i en stor del af alle døgnets timer, og ønsker hurtigt at kunne få noget at spise for at starte dagen på den bedste måde. Vi er meget glade for denne satsning og håber, at rigtig mange nu vil opdage morgenmadsdelen af ​​menuen med dets varierede udvalg. Ciabattaen er min personlige favorit, et rigtig godt sprødt surdejsbrød og jeg er også meget tilfreds med vores Muffin 'n' Egg, som i disse dage kan være svære at få andre steder, siger Jonas Mårtensson, køkkenchef hos MAX Burgers.

I forbindelse med at MAX Hovedbanegårdens menukort udvides til at omfatte morgenmad, udvides restaurantens åbningstider; morgenmad kan nydes mellem klokken 06:00 og 10:00 på hverdage og mellem klokken 07:00 og 10:00 i weekenden.