Nyheder

Her finder du seneste nyt fra Max

04-09-2023: MAX lancerer nye Red Hot Chicken Nuggets

Red Hot Chicken Nuggets lanceres nu på MAX-menuen, sprøde kyllingenuggets med styrken fra rød jalapeño, cayennepeber og chiliflager. Derudover gør den populære Frisco Cheese 'n Jalapeño comeback på menuen, en stærk velsmagende burger med cremede oste og sprød frisk jalapeño.

04-07-2023: Danskerne foretrækker burgere uden rødt kød

MAX udgiver sin bæredygtighedsrapport for 2022. Klimapåvirkningen pr. omsat krone er fortsat faldende for niende år i træk, og andelen af emballage fremstillet af vedvarende materialer steg til 94 %. Målet om "hvert andet solgt måltid uden rødt kød" blev nået i Danmark, mens der i Sverige, Norge og Polen stadig mangler et par procentpoint.

04-07-2023: Nu lanceres den største familienyhed i MAX’s historie – i en minipakning

Nu lancerer MAX Burgers sit nye koncept til børnefamilier – design og koncept er helt nyudviklet. Sammen med et nyt emballagedesign til de små måltider præsenteres fem nye figurer: Mød hverdagens helte: Mini Maxerne Buddy, Doc, Arty, Dash og Oops. Mini Maxers konceptet lanceres på alle MAX-restauranter.

16-05-2023: MAX gør grønt til en selvfølge – den grønne menu udvides nu med Supreme Green

Efter den succesfulde lancering af Green-menuen i 2016, fortsætter MAX nu med at tilbyde flere plantebaserede alternativer, der gør grønt til en selvfølge. Med tilføjelsen af Supreme Green præsenteres nu flere nye, gode smagskombinationer og to innovative nyheder - mungbønne og svenske gule ærter.

17-03-2023: MAX Burgers tilbyder en god start på dagen - lancerer morgenmad

Nu bliver MAX Burgers sortiment endnu større, når morgenmad introduceres på restaurant Hovedbanegårdens menukort. Samtidig udvides restaurantens åbningstider også, morgenmaden serveres fra klokken 06.00 på hverdage og fra klokken 07.00 i weekenden.

23-11-2022: MAX Burgers fortsætter med at ekspandere i Danmark

Nu slår den svenske burgerkæde MAX Burgers dørene op til en ny restaurant i Ringsted, det bliver det femte restaurant i Danmark og nummer 188 i verden. Restauranten har plads til 160 gæster og med åbningen har MAX skabt omkring 40 nye arbejdspladser i området.

18-10-2022: MAX lancerer smagssensationen Chili BBQ Bearnaise

Nu gør Chili BBQ Bearnaise sin entré på MAX-menuen – en krydret nyhed med smag af røget BBQ-steaksauce og en hot chilibearnaise. Kombiner den smagfulde burger med Sweet Potato Fries og chilibearnaise dip eller MAX-tilbehøret Chili Bearnaise Fries. Den nye burger serveres fra den 20. oktober på alle restauranter og kan fås med oksekød, Grand Chicken, Plant Beef eller Grilloumi®.

18-08-2022: MAX lancerer Frisco Cheese ’n’ Jalapeño og Premium Shake med rødder i det svenske Norrland

For første gang nogensinde gør Frisco Cheese ’n’ Jalapeño sin entre på MAX-menuen – en dejlig stærk nyhed med smag af frisk jalapeño, krydret Creole-sauce og cremede oste. Den nye burger serveres fra den 18. august på samtlige restauranter, med dobbelt op på oksekød, Plant Beef, Grilloumi® eller en enkelt, men stor og omhyggeligt friteret kyllingefilet.

19-05-2022: MAX lancerer nye Smoothies og Sundae Deluxe samt en Spicy Avocado

Spicy Avocado er en rigtig  kundefavorit. Sammen med denne lancerer MAX nu nye Smoothies og Sundae Deluxe i forskellige smagsvarianter. Årets nyhed er, at den populære kampagneburger, udover dansk oksekød, Delifresh Plant Beef og Grilloumi, også fås med MAX Grand Chicken-burgere. Smoothies serveres i smagsvarianterne  Strawberry, Blueberry & Banana, Mango & Passion samt Avocado og Spinach & Mango. De dejligt kølende is serveres i en hård vaffel i smagsvarianterne jordbær, chokolade og karamel.

09-05-2022: Mourning the loss of Curt Bergfors

It is with great sadness we share that Curt Bergfors, founder of MAX, principal owner and working Chairman of the Board, has passed away on May 8, 2022. He leaves behind his wife, four children, grandchildren, as well as relatives and friends. Curt was a visionary with a wealth of ideas and knowledge, something that has characterized MAX’s development and growth throughout the entire history of the company. His commitment to societal issues and sustainability has also had great impact far beyond the company and the country of Sweden.