Nu lanceres den største familienyhed i MAX’s historie – i en minipakning

04-07-2023 08:13 (Opdateret 04-07-2023 08:30)

Nu lancerer MAX Burgers sit nye koncept til børnefamilier – design og koncept er helt nyudviklet. Sammen med et nyt emballagedesign til de små måltider præsenteres fem nye figurer: Mød hverdagens helte: Mini Maxerne Buddy, Doc, Arty, Dash og Oops. Mini Maxers konceptet lanceres på alle MAX-restauranter.

Hver Mini Maxer-figur har sine egne unikke egenskaber, der tager udgangspunkt i MAX’s værdier, og som følger børnene på deres madrejse gennem hele besøget på restauranterne med sjove og spændende aktiviteter. For eksempel bliver gæsterne vejledt af Doc ved affaldssorteringen, og af Oops på toiletterne. Andre nyheder i forbindelse med lanceringen er bordskånere og bordklistermærker i børnehøjde, som inspirerer til leg. Bordskånerne præsenterer én Mini Maxer ad gangen, og billeder og tekst fortæller, hvad de kan lide, og hvilke egenskaber der gør den enkelte Mini Maxer til en helt. Mini Maxers er alle sammen søde og godmodige og ønsker at inspirere og opmuntre børnene – og de voksne – til at være den bedst mulige udgave af sig selv.

Mini Maxers rummer alle de egenskaber, som børn kan identificere sig med:

Buddy - Vil altid gøre gode ting, har gode intentioner og sætter venskab i første række. Det er bare en rigtig god ven

Doc - Nysgerrig og videbegærlig, stædig og altid parat til at beskytte vores planet

Arty - Kreativ, nysgerrig og opfindsom, fuld af fantasi og tør altid prøve nye ting

Dash - Energisk, glad og entusiastisk, men ikke så tålmodig, og altid frisk på en udfordring

Oops - En optimistisk charmetrold, nysgerrig, sjov og lidt klodset, med et stort hjerte, der altid vil det bedste for andre

Hverdagens helte, Mini Maxers, med hver deres egenskaber, har inspireret og været udgangspunkt for designet af hele det nye familiekoncept. Konceptet vil fortsat blive udviklet og suppleret med aktivitetsbøger, historiebøger og andet sjov og events.

- Jeg er meget stolt over at starte et nyt familiekoncept hos MAX. Det her er første skridt, og vi glæder os til at videreudvikle det. Vi har oplevet en stor efterspørgsel på en skræddersyet gæsteoplevelse til de yngste, der samtidig forbedrer oplevelsen for hele familien. Vi er meget glade for nu at kunne præsentere vores gæster for Mini Maxers, siger Maria Ziv, Chief Marketing Officer hos MAX Burgers.

Processen har været drevet af Johanna Smeds, Head of Brand Design hos MAX. Johanna var ansvarlig for koncept- og designudvikling i tæt samarbejde med eksterne designstrateger og teams samt MAX’s interne Creative Studio. Konceptet er vokset frem sammen med gennemgangen og designudviklingen af hele MAX's emballagelinje, som nu løbende rulles ud.

- Kvalitet og design er ekstremt vigtigt for os hos MAX. Vi vil gerne tilbyde vores gæster smagfuld og funktionel emballage, der matcher vores arbejde med bæredygtighed. Med vores nye familiekoncept med Mini Maxers har vi nu også indført en leg og glæde, som vi håber alle vores gæster, i alle aldre, kan li’. Jeg er spændt på og glad for at introducere det nye koncept til vores gæster, siger Johanna Smeds, Head of Brand Design hos MAX Burgers.

Minimåltiderne på MAX-menuen er klassiske børnefavoritter som Hamburger, Cheeseburger og Chicken nuggets, men også plantebaserede minimåltider som Veggieburger og de helt nye Crispy Green nuggets, der er lavet af svenske gule ærter. Alt sammen for at kunne tilbyde et bredt sortiment til familier med forskellige ønsker.