Nyheder

Her finder du seneste nyt fra Max

07-04-2022: MAX lancerer ny menu af kyllingeburgere – Grand Chicken

MAX’s nye Grand Chicken-menu består af Grand Chicken Sandwich, Grand BBQ Chicken og Grand Buffalo Chicken. En med klassisk Chicken Sandwich-smag, en med fyldig BBQ-smag og en er perfekt hot. Den nordsvenske Burgerkæde har hentet inspiration fra USA og udviklet et smagskoncept i forsøget på at servere en burger, som burgerelskere ikke har oplevet før.

17-03-2022: MAX skifter til svensk Grilloumi® – med 50 procent mindre klimabelastning

MAX opdaterer nu sine halloumi-burgere til svensk Grilloumi®. Grilloumi® produceres af mælk fra nordsvenske gårde og har 50 procent lavere klimabelastning i forhold til importeret halloumi.

14-01-2022: Grand Deluxe Smokey Chipotle og ny 20-styks Buffalo Hot Wings på MAX-menuen

For tredje år i træk bliver Grand Deluxe Smokey Chipotle en del af MAX-menuen – denne gang i selskab med en nyhed, der har været en stor succes på den anden side af Atlanten; Buffalo Hot Wings. Derudover lanceres dipsaucerne Buffalo Hot Sauce og Blue Cheese Style, der begge er kendt og elsket i Hot Wings-sammenhænge. Burgeren kan, som i tidligere år, bestilles med kød, halloumi, kylling eller Delifresh Plant Beef.

21-10-2021: Grand Deluxe Crunchy Nacho er tilbage hos MAX

Den populære bruger Grand Deluxe Crunchy Nacho vender tilbage på menukortet hos MAX. Denne gang kan du kombinere burgeren med blandt andet jalapeñomayonnaise som dipsauce og to luksusshakes, Banana Fudge og Multebær. Crunchy Nacho serveres enten med oksekød, den plantebaserede burger Delifresh Plant Beef eller halloumi.

19-08-2021: Nye smagsoplevelser hos MAX med lanceringen af Grand Deluxe Korean BBQ

Den nye MAX-burger er inspireret af asiatiske grillmiddage med spicy krydderier, smagen af koreansk BBQ-sauce og frisk koriander. Smagsoplevelsen er helt anderledes end en traditionel burger, og målet med Grand Deluxe Korean BBQ er at fremhæve de friske, dybe og lidt spicy smage, der er blevet mere og mere populære verden over.

20-05-2021: Publikumsfavoritterne er tilbage – Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries i MAX-menuen

For at byde velkommen til forårets varme vender en række favoritter tilbage til MAX-menuen. Det drejer sig om Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries samt Luksusshake-smagene Pære, Salted Caramel ’n’ Cookies og den helt nye smag Hindbær & Crispy Chocolate. Den Californien-inspirerede burger serveres enten med oksekød, kylling, halloumi eller Delifresh Plant Beef.

18-03-2021: Rigtig hotte nyheder hos MAX, der lancerer Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili

For første gang nogensinde kommer Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili på MAX' menu – en rigtig hot og spicy nyhed med smag af syltet chili og cremet Pepper Jack-ost. Den sidste nye kampagneburger serveres fra d. 18. marts til d. 19. maj på samtlige restauranter og fås enten med halloumi, Delifresh Plant Beef eller oksekød.

23-05-2019: Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne

Den 23. Maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere med burgere der smager godt uden de behøver at være  med rødt kød.

14-06-2018: MAX 50 år

Europas ældeste og stadig eksisterende burgerkæde runder 50 år, og den er ikke amerikansk.

06-06-2018: Nu lanceres verdens første klimapositive burgere

Svenske MAX Burgers er måske ikke så velkendte uden for hjemmemarkederne i Norden og etvoksende antal nye markeder i Mellemøsten. Det er dog lykkedes at lave en menu for deres 130restauranter, der rent faktisk fjerner CO2 fra atmosfæren. Max lancerer officielt de nye klimapositiveburgere d. 5. juni i forbindelse med Sustainable Brands konferencen i Vancouver. Alle restaurantervil fra d. 14. juni have de klimapositive burgere på menukortet.