Nyheder

Her finder du seneste nyt fra Max

19-08-2021: Nye smagsoplevelser hos MAX med lanceringen af Grand Deluxe Korean BBQ

Den nye MAX-burger er inspireret af asiatiske grillmiddage med spicy krydderier, smagen af koreansk BBQ-sauce og frisk koriander. Smagsoplevelsen er helt anderledes end en traditionel burger, og målet med Grand Deluxe Korean BBQ er at fremhæve de friske, dybe og lidt spicy smage, der er blevet mere og mere populære verden over.

20-05-2021: Publikumsfavoritterne er tilbage – Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries i MAX-menuen

For at byde velkommen til forårets varme vender en række favoritter tilbage til MAX-menuen. Det drejer sig om Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries samt Luksusshake-smagene Pære, Salted Caramel ’n’ Cookies og den helt nye smag Hindbær & Crispy Chocolate. Den Californien-inspirerede burger serveres enten med oksekød, kylling, halloumi eller Delifresh Plant Beef.

18-03-2021: Rigtig hotte nyheder hos MAX, der lancerer Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili

For første gang nogensinde kommer Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili på MAX' menu – en rigtig hot og spicy nyhed med smag af syltet chili og cremet Pepper Jack-ost. Den sidste nye kampagneburger serveres fra d. 18. marts til d. 19. maj på samtlige restauranter og fås enten med halloumi, Delifresh Plant Beef eller oksekød.

23-05-2019: Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne

Den 23. Maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere med burgere der smager godt uden de behøver at være  med rødt kød.

14-06-2018: MAX 50 år

Europas ældeste og stadig eksisterende burgerkæde runder 50 år, og den er ikke amerikansk.

06-06-2018: Nu lanceres verdens første klimapositive burgere

Svenske MAX Burgers er måske ikke så velkendte uden for hjemmemarkederne i Norden og etvoksende antal nye markeder i Mellemøsten. Det er dog lykkedes at lave en menu for deres 130restauranter, der rent faktisk fjerner CO2 fra atmosfæren. Max lancerer officielt de nye klimapositiveburgere d. 5. juni i forbindelse med Sustainable Brands konferencen i Vancouver. Alle restaurantervil fra d. 14. juni have de klimapositive burgere på menukortet.

20-01-2016: Max Green-familien er her. Fem nye velsmagende og bæredygtige vegetarmenuer

Den 21 januar lancerer Max sin Green-familie på samtlige Maxrestauranter i Sverige, Norge og Danmark. 

11-03-2013: Max vinder to smagstests

Den svenske burgerkæde, Max, som åbnede i København d. 1. marts har på kort tid givet baghjul til de etablerede burgerkæder på markedet.

05-03-2013: Max satser bæredygtigt

Den svenske burgerkæde MAX, der åbnede sin første restaurant i Danmark d. 1. marts, bliver den første konceptstyrede restaurant herhjemme, der får Nøglehulsmærket. Kæden har i tilgift en meget klar miljøstrategi – fx plantes der træer for at kompensere for CO2 påvirkningen.