Nyheder

Her finder du seneste nyt fra Max

20-05-2021: Publikumsfavoritterne er tilbage – Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries i MAX-menuen

For at byde velkommen til forårets varme vender en række favoritter tilbage til MAX-menuen. Det drejer sig om Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries samt Luksusshake-smagene Pære, Salted Caramel ’n’ Cookies og den helt nye smag Hindbær & Crispy Chocolate. Den Californien-inspirerede burger serveres enten med oksekød, kylling, halloumi eller Delifresh Plant Beef.

18-03-2021: Rigtig hotte nyheder hos MAX, der lancerer Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili

For første gang nogensinde kommer Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili på MAX' menu – en rigtig hot og spicy nyhed med smag af syltet chili og cremet Pepper Jack-ost. Den sidste nye kampagneburger serveres fra d. 18. marts til d. 19. maj på samtlige restauranter og fås enten med halloumi, Delifresh Plant Beef eller oksekød.

23-05-2019: Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne

Den 23. Maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere med burgere der smager godt uden de behøver at være  med rødt kød.

14-06-2018: MAX 50 år

Europas ældeste og stadig eksisterende burgerkæde runder 50 år, og den er ikke amerikansk.

06-06-2018: Nu lanceres verdens første klimapositive burgere

Svenske MAX Burgers er måske ikke så velkendte uden for hjemmemarkederne i Norden og etvoksende antal nye markeder i Mellemøsten. Det er dog lykkedes at lave en menu for deres 130restauranter, der rent faktisk fjerner CO2 fra atmosfæren. Max lancerer officielt de nye klimapositiveburgere d. 5. juni i forbindelse med Sustainable Brands konferencen i Vancouver. Alle restaurantervil fra d. 14. juni have de klimapositive burgere på menukortet.

20-01-2016: Max Green-familien er her. Fem nye velsmagende og bæredygtige vegetarmenuer

Den 21 januar lancerer Max sin Green-familie på samtlige Maxrestauranter i Sverige, Norge og Danmark. 

11-03-2013: Max vinder to smagstests

Den svenske burgerkæde, Max, som åbnede i København d. 1. marts har på kort tid givet baghjul til de etablerede burgerkæder på markedet.

05-03-2013: Max satser bæredygtigt

Den svenske burgerkæde MAX, der åbnede sin første restaurant i Danmark d. 1. marts, bliver den første konceptstyrede restaurant herhjemme, der får Nøglehulsmærket. Kæden har i tilgift en meget klar miljøstrategi – fx plantes der træer for at kompensere for CO2 påvirkningen.