MAX lancerer nye Smoothies og Sundae Deluxe samt en Spicy Avocado

19-05-2022 06:00 (Opdateret 19-05-2022 06:00)

Spicy Avocado er en rigtig  kundefavorit. Sammen med denne lancerer MAX nu nye Smoothies og Sundae Deluxe i forskellige smagsvarianter. Årets nyhed er, at den populære kampagneburger, udover dansk oksekød, Delifresh Plant Beef og Grilloumi, også fås med MAX Grand Chicken-burgere. Smoothies serveres i smagsvarianterne  Strawberry, Blueberry & Banana, Mango & Passion samt Avocado og Spinach & Mango. De dejligt kølende is serveres i en hård vaffel i smagsvarianterne jordbær, chokolade og karamel.

Her op til den kommende sommers varme lancerer MAX de kølende nye produkter Smoothie og Sundae Deluxe – to nye produkter, der skal komplettere den nordsvenske burgerkædes sortiment, så gæsterne altid kan finde noget lækkert, uanset vejr og tidspunkt på døgnet.

- Vi har længe villet præsentere gode alternativer, der passer til sommeren varme og er endelig landet på, at smoothies og is er helt perfekte. Smoothies er et forfriskende mellemmåltid, mens is er dejlig som dessert efter en af ​​vores burgere, siger Jonas Mårtensson, køkkenchef hos MAX Burgers.

Opdateringen af ​​Grand Deluxe Spicy Avocado er baseret på Grand Chicken-menuen, som MAX lancerede tidligere i foråret. Køkkenchef Jonas Mårtensson og hans team har skiftet kyllingen ud med Grand Chicken – og det er en klar forbedring, hvis man spørger ham.

- Da vi testede Grand Chicken sammen med Spicy Avocado, vidste vi med det samme, at det ville blive et hit. Den sprøde og let krydrede kylling er perfekt sammen med avocadoen, og jeg kan forestille mig, at flere også vil synes det, siger Jonas Mårtensson.

Sundae Deluxe Jordbær serveres med jordbærkompot, minimarengs og fløde;  Sundae Deluxe Chokolade serveres med hård chokolade topping, drys og minimarengs; Sundae Deluxe Karamel serveres med karamelsauce og triple chokoladekugler. Smoothies fås i smagene Strawberry, Blueberry & Banana, Mango & Passion og Avocado samt Spinach & Mango. Grand Deluxe Spicy Avocado serveres som tidligere med avocado i tern, syltede rødløg, frisk jalapeño og sourcream 'n' oniondressing på sesambrød. Til sidst er der en Luxury Shake i smagsvarianterne Mango Ananas, Crispy Choco og Pære.