Nye smagsoplevelser hos MAX med lanceringen af Grand Deluxe Korean BBQ

19-08-2021 06:00 (Opdateret 19-08-2021 07:00)

Den nye MAX-burger er inspireret af asiatiske grillmiddage med spicy krydderier, smagen af koreansk BBQ-sauce og frisk koriander. Smagsoplevelsen er helt anderledes end en traditionel burger, og målet med Grand Deluxe Korean BBQ er at fremhæve de friske, dybe og lidt spicy smage, der er blevet mere og mere populære verden over.

MAX afslutter grillsæsonen rettidigt til sensommeren med en BBQ-inspireret burger. Grand Deluxe Korean BBQ, der er en del af MAX' udvidede burgersortiment, er stærkt inspireret af asiatisk grillkultur. Den nye burger serveres med Korean BBQ-sauce, frisk koriander, friterede løgringe, cremet cheddarost, sprød icebergsalat, mayonnaise og syltet agurk på et Friscobrød. Enten med svensk oksekød, halloumi, Delifresh Plant Beef eller Spicy Chicken.

- Koreansk grill er en trend, der er vinder popularitet, og derfor syntes jeg, at det var helt naturligt at udvikle en burger med en tilsvarende smagsoplevelse. I det koreanske køkken arbejder man meget med fermentering, og der sker det nemt, at de salte eller ubehagelige smage bliver dominerende. Jeg synes, at vi har fundet en rigtig god balance i smagskombinationen af fyldig BBQ-sauce sammen med det sprøde fra de syltede agurker og løgringene med indslag af frisk koriander. Det bliver en utrolig burgeroplevelse og smagsrejse, fortæller MAX' Chefkok Jonas Mårtensson.

Sammen med den nye burger gør de to populære LuksusShake-varianter Banana Fudge og Multebær comeback, den sidstnævnte smagskombination er stærkt påvirket af MAX lokale oprindelse i Norrland. 

- Multebær og is er en ægte sommerklassiker i Norrland, mens Banana Fudge er mere udbredt i hele Sverige, og jeg tror, at mange vil kunne huske den, fra dengang de var små. Samtidig har vi hos MAX erfaring med at eksportere smagsoplevelser fra Nordsverige, der går helt tilbage til 1968, og da vi havde LuksusShake Multebær på menuen i 2018, var den en succes i hele Sverige, fortæller Jonas Mårtensson.

Sammen med Grand Deluxe Korean BBQ lanceres også Creole Fries, Wings og Korean BBQ-sauce, LuksusShake Multebær og LuksusShake Banana Fudge.  Alle retter kan købes på alle MAX-restauranter fra d. 19.8. til d. 20.10.