MAX lancerer ny menu af kyllingeburgere – Grand Chicken

07-04-2022 06:00 (Opdateret 07-04-2022 08:44)

MAX’s nye Grand Chicken-menu består af Grand Chicken Sandwich, Grand BBQ Chicken og Grand Buffalo Chicken. En med klassisk Chicken Sandwich-smag, en med fyldig BBQ-smag og en er perfekt hot. Den nordsvenske Burgerkæde har hentet inspiration fra USA og udviklet et smagskoncept i forsøget på at servere en burger, som burgerelskere ikke har oplevet før.

De tre nye burgere består alle af en hel kyllingefilet, der frituresteges og knaser lækkert. Grand Chicken Sandwich er menuens basisburger, der serveres med syltede agurker, gule løg og mayonnaise. Den lidt søde og røgede Grand BBQ Chicken har ligeledes syltede agurker og gule løg sammen med BBQ-sauce og coleslaw. Grand Buffalo Chicken er den hotte variant, der serveres med syltede agurker, salat, løg, mayonnaise og buffalo-sauce. Alle burgervarianter serveres på sesambrød og Grand Buffalo Chicken og Grand BBQ Chicken fås desuden i lakto-ovo-vegetarisk version med MAX Crispy No Chicken.

- For os er dette en unik investering, og sidste gang vi foretog en lancering af denne størrelse var i 2016, hvor Green-familien kom med på vores menukort. Min favorit blandt de nye burgere er Grand Buffalo Chicken, hvor det hotte står godt til mayonnaisen, mens den sprøde panering bryder den saftige kylling. Og de grønne varianter Crispy No Chicken er supergode alternativer til de almindelige burgere, siger Jonas Mårtensson, der er køkkenchef hos MAX Burgers.

Grand Chicken-menuen er resultatet af hundredvis af prøvespiste burgere, hvor vi har sammenlignet smag og kvalitet. Jonas Mårtensson har sammen med sit team og hele ejerfamilien hentet inspiration fra Chicken Sandwich-trenden i USA, som tidligere har skabt store overskrifter.

- Vi er nu engang burgernørder, og derfor var det naturligt at prøve forskellige Chicken Sandwiches. Der er rigtig mange gode, men vi har hele tiden kunnet forbedre på dem. Derfor besluttede vi simpelthen at udvikle vores egen variant og landede til sidst på tre forskellige. Jeg stikker måske næsen frem nu, men det her er blandt det bedste, vi har skabt, og jeg håber, at alle gæster vil tænke det samme, siger Jonas Mårtensson.

Grand Chicken Sandwich, Grand BBQ Chicken og Grand Buffalo Chicken vil blive serveret på alle MAX-restauranter fra den 7. april. I løbet af vinteren har MAX opdateret dyrevelfærdspolitikken og skriver dermed under på alle de krav som ECC stiller.