Grand Deluxe Crunchy Nacho er tilbage hos MAX

21-10-2021 06:02 (Opdateret 21-10-2021 06:05)

Den populære bruger Grand Deluxe Crunchy Nacho vender tilbage på menukortet hos MAX. Denne gang kan du kombinere burgeren med blandt andet jalapeñomayonnaise som dipsauce og to luksusshakes, Banana Fudge og Multebær. Crunchy Nacho serveres enten med oksekød, den plantebaserede burger Delifresh Plant Beef eller halloumi.

MAX Crunchy Nacho-burger er inspireret af latinamerikanske smage og er blevet en tilbagevendende favorit hos gæsterne. Kombinationen af sprøde ostenachos, cremet jalapeñomayonnaise og sødt-syrlige pickled rødløg minder lidt om smagene og teksturerne i traditionelt fredagsguf og er en af de gode grunde til burgerens succes.

- Vores klassiske Crunchy Nacho er mere end en almindelig burgeroplevelse. Vi har taget alt det gode fra Latinamerika, men nachos i særdeleshed, og kombineret det til at udvikle og på sin vis redefinere, hvad en burger kan være. Resultatet er, at det er lykkedes os at fange meget af det, som man genkender fra tacos – både smags- og teksturmæssigt, men i en ny fortolkning, siger Jonas Mårtensson, der er chefkok hos MAX Burgers.

MAX' plantebaserede burger Delifresh Plant Beef er et resultat af den svenske kædes kærlighed til smagsinnovation og arbejdet med at reducere virksomhedens indvirkning på klimaet. Burgeren er udviklet af MAX' chefkok Jonas Mårtensson og hans team, hvor målet var at finde et plantebaseret alternativ til rødt kød, som smager mindst lige så godt.

- Vores egenudviklede Plant Beef er resultatet af en voksende interesse for alternativer til oksekødsburgere, som ikke går på kompromis med smagsoplevelsen. Og for at gøre det lettere at vælge grønt kan vores gæster vælge at skifte kødet på alle vores burgere ud med Plant Beef. Vi ved, at grønne burgere er mindst lige så gode som brugere med oksekød, og Crunchy Nacho med Plant Beef er et tydeligt eksempel på dette, siger Jonas Mårtensson, der er chefkok hos MAX Burgers.

Grand Deluxe Crunchy Nacho, Luksusshake Banana Fudge og Luksusshake Multebær serveres fra den 21. oktober til den 13. januar på samtlige restauranter i landet. Burgeren serveres enten med oksekød, Plant Beef eller halloumi.