Spring navigation over

Sundae Poppin' Candy

Softice med poppin' candy.

CO2
0,3 kg
Sundae Poppin' Candy
Næringsstoffer & næringsværdi
Ingredienser

Softice, poppin' candy.

Allergener

Laktose, Mælkeprotein, Gluten, Æg, Sojabønner,

Et måltid inden for klimaets grænser bør have et klimaaftryk på højst 0,5 kg CO2 pr. måltid ifølge Verdensnaturfonden WWF i Sverige, som har udregnet et globalt klimabudget for mad i 2050, når vi er 10 milliarder mennesker på jordkloden. Men allerede i dag kan du spise mad på under 0,5 kg CO2 på MAX.

Klimaaftrykket af vores mad er beregnet ifølge den globale standard Green House Protocol. Desuden er beregningerne blevet tredjepartsgransket af EY. I beregningen indgår hele værdikædens aftryk dvs. fra landmandens jord til gæstens bord inklusive gæstens rejse til og fra restauranten og meget andet (scope 1, 2 og 3).

CO2
0,3 kg