MAX lancerer smagssensationen Chili BBQ Bearnaise

18-10-2022 15:21 (Opdateret 20-10-2022 08:00)

Nu gør Chili BBQ Bearnaise sin entré på MAX-menuen – en krydret nyhed med smag af røget BBQ-steaksauce og en hot chilibearnaise. Kombiner den smagfulde burger med Sweet Potato Fries og chilibearnaise dip eller MAX-tilbehøret Chili Bearnaise Fries. Den nye burger serveres fra den 20. oktober på alle restauranter og kan fås med oksekød, Grand Chicken, Plant Beef eller Grilloumi®.

Bearnaisesauce, som blev skabt for mange år siden i Frankrig, er umådeligt populær blandt svenskerne. Livsmedelsverket (den svenske fødevarestyrelse) har tidligere undersøgt Sveriges mest populære fødevarer, og her endte bearnaise på en tiendeplads, hvor pizza og kødsovs lå øverst på listen. Saucen kan varieres på mange måder: I den nye burger er bearnaisen en hot sauce med chili, som giver smagene en rigtig god balance.

- Den nye burger er en smagsbombe med sin spicy BBQ-sauce sammen med den hotte og cremede chilibearnaise. Bearnaise passer til det meste, og jeg forstår godt, at det er svenskernes yndlingssauce. Burgeren med røgsmag er fantastisk sammen med vores sprøde Sweet Potato Fries, som fuldender smagsbilledet til en autentisk BBQ-oplevelse, siger Jonas Mårtensson, køkkenchef hos MAX.

Den nye Chili BBQ Bearnaise byder på en masse smag mellem to stykker nyristet sesambrød. Der er klassiske ingredienser som cheddarost, sprøde pickles og icebergsalat til ægte lækkerier som røget BBQ-steaksauce, sprøde løgringe og chilibearnaise. Du kan få burgeren med Plant Beef, Grilloumi®, stegt kylling eller oksekød. Vælger du det sidste, får du også sprød bacon på toppen som prikken over i'et.

- Personligt elsker jeg saucer, først og fremmest bearnaise, men også BBQ-sauce, og når man kombinerer disse, bliver det til rendyrket kærlighed. Jeg elsker den nye burger, som vores kokke Jonas og Linus har udviklet, det er en burger helt efter min smag! Jeg er utrolig stolt over, at MAX hele tiden finder nye smagskombinationer. Vi er altid interesserede og lydhøre over for, hvad vores gæster ønsker, samtidig med at vi gerne vil prøve nye ting og være innovative, og vi ser en stor efterspørgsel på flere smagsalternativer, siger Christoffer Bergfors, Vice Koncernchef hos MAX.

Som et særligt tilbehør til den nye burger lanceres Chili Bearnaise Fries, der serveres i en æske med Crispy Fries i bunden, toppet med chilibearnaise, smeltet cheddardip, syltede rødløg og jalapeños.

MAX har også valgt at beholde Premium Shake Cloudberry og Premium Shake Banana Split, som blev lanceret tidligere på efteråret. De to varianter har været meget populære, og smagene vil forblive på menuen et par måneder endnu.

Chili BBQ Bearnaise og Chili Bearnaise Fries lanceres og fås på alle MAX restauranter fra den 20. oktober.