Om MAX

MAX er Sveriges ældste og mest populære burgerkæde. Vi startede allerede i 1968. Først fem år senere trådte vores kollega fra USA ind. Ambitionen er den samme som for 51 år siden - med de bedste råvarer serverer vi de bedste burgere.

Om MAX
MAX er et svensk familieejet firma, der blev grundlagt i Gällivare i 1968 af Curt Bergfors og Britta Fredriksson. Som en familievirksomhed har vi som mål at blive ved med at være der i mange generationer.

Vi vil være verdens bedste burgerkæde, og vejen dertil er at gøre verden lidt bedre. Både ved at servere de bedste burgere og ved at være en positiv kraft i samfundet.

Med branchens langt bredeste udvalg af grønne burgere med lav klimapåvirkning reducerede vi de samlede emissioner med 10% pr. Krone tjent i 2016 og med yderligere 5% i 2017. Senest i 2022 vil hvert andet måltid hos os være fri for rødt kød. Målet er at reducere vores klimaemissioner med 30% på syv år (fra 2015 til 2022).

I 2008 blev MAX verdens første restaurantkæde til at klimamærke menuen og klimakompensere 100% for alle emissioner fra landmandens land til gæstens bord. Fra 14. juni 2018 har MAX, som verdens første fødevarevirksomhed, været klimapositiv, hvilket betyder, at vi opsamler flere drivhusgasser gennem træplantning, end hele værdikæden afgiver. Træerne absorberer svarende til 110% af emissionerne.

2013 åbner MAX sin første restaurant i Danmark, i det centrale København, i dag har vi 5 restauranter i Danmark.