Job med os

MAX startede i Gällivare i 1968 og siden da har vi fortsat vores rejse gennem landet, fra nord til syd og ud i verden. I dag har vi over 7000 medarbejdere og vokser stadig. Vi drives af glæde og passion for god mad, og vi tør at tænke anderledes for at finde innovative løsninger på eksisterende problemer.

Vi tør at være modige og er overbeviste om, at god fællesskab er en grundsten for en god arbejdsplads. Hos MAX har du næsten ubegrænsede udviklingsmuligheder til stede, så du kan vokse både som person og i dit arbejde. Her er der også en stor portion innovationskraft, som ligger til grund for alt, hvad vi gør - så en bid i vores burgere ikke er en bid i planeten. Vi lægger større vægt på personlige egenskaber end tidligere erfaring, fordi vi ved, at der er plads til meget mod, passion og fællesskab mellem to burgerboller. Og vi ved, at der er flere som os, som har viljen til at udvikle sig, elsker god service og brænder for at se andre vokse. Når du starter, får du en solid introduktion, hvor du lærer, hvordan det meste fungerer på restauranten - hvilken vej du tager fremad, er op til dig. Læs gerne mere her om, hvordan du kan skabe karriere hos os på MAX.

Hvordan er det at arbejde hos MAX?

Inkluderende fællesskab

Vores medarbejdere afspejler verden, og der er hundredevis af nationaliteter, baggrunde og erfaringer repræsenteret her. Hos MAX er det dine personlige egenskaber og jobbet, der er i centrum. Vi ved, at et godt fællesskab skaber gode hold, der kan præstere på højt niveau. Samtidig ved vi, at man skal være venlig, og derfor har vi kolleger, der har tilbragt hele deres professionelle karriere hos MAX. Vi forstår, at passionen, vi har for vores medarbejdere, er grundlaget for succes.

Muligheder for personlig og professionel udvikling

Vi forstår, at udvikling er afgørende for at finde løsninger på helt nye problemer. Vores udviklingsprogrammer hjælper dig med at blive dit absolut bedste selv, uanset om det handler om selvledelse, konflikthåndtering eller arbejdsplanlægning - så du kan tage det næste skridt i din karriere hos MAX.

Arbejd med burgere, der både smager og gør godt 

Vi er en familieejet virksomhed, der fører bæredygtighedsudviklingen i branchen. Vi arbejder for at gøre verden lidt bedre, og på den rejse har vi lært, at passion og mod er vigtigere end at følge allerede udstukkede veje. Vi forstår, at bæredygtighed handler lige så meget om at tage vare på vores planet som at tage vare på vores medarbejdere. Vores hold består af visionære og handlekraftige hverdagshelte, og du vil passe perfekt ind.

Firmakultur, der fremhæver dine bedste sider 

MAX er bygget på passion, mod og fællesskab. Vi forstår, at talentfulde medarbejdere og en entreprenørkultur er nøglen til succes. Vi forstår, at frihed under ansvar får mennesker til at vokse og inspirerer flere til storbedrifter.