Karrieremuligheder

Her finder du alle roller og mulige karriereveje, du kan vælge på MAX. Mange af vores medarbejdere i ledende stillinger har startet deres karrierer som restaurantmedarbejdere og er derefter avanceret til driftsledere, restaurantchefer, distriktschefer eller regionchefer. Andre er gået fra vores restauranter og derefter startet i roller på et af vores kontorer. 

uanset om du vil være MAXs næste chefkok eller bare vil arbejde lidt ekstra i en skoleferie, kan du selv vælge, hvordan du vil gøre karriere på MAX.

Restaurantmedarbejder 

Som restaurantmedarbejder serverer du gæster, arbejder i køkkenet, kassen og holder restauranten ren. Sammen med dine kolleger sørger du for, at vi altid serverer Sveriges bedste burgere til gæsterne.  

Trainee 

Som trainee har du samme arbejdsopgaver som en restaurantmedarbejder, men får større ansvar og mulighed for at være med i uddannelsen af nyt personale. Du får højere løn og kan søge flere uddannelsesprogrammer, der tager dig til næste niveau.  

Driftsleder 

Som driftsleder har du det overordnede ansvar for at lede vagter og er en del af restaurantens ledelsesteam. Du får også større ansvar som træner på restauranten. Før du begynder at arbejde i denne rolle, gennemgår du praktisk og teoretisk ledelsesuddannelse.  

Assisterende restaurantchef  

Som assisterende restaurantchef er du ansvarlig for restaurantens drift, når restaurantchefen ikke er til stede. Her har du mulighed for at avancere til restaurantchef, og du bør derfor lære alt, hvad der indgår i restaurantchefens ansvarsområde.  

Restaurantchef 

Som restaurantchef har du hovedansvaret for driften og personalet på din restaurant. Du arbejder med at udvikle dine medarbejdere og få dem til at vokse gennem delegering af opgaver og vejledning.  

Partner 

Som partner har du samme jobbeskrivelse og ansvarsområder som en restaurantchef. Du har arbejdet i mindst to år, og som partner kan du få del i en bonus baseret på restaurantens overskud, hvis du opnår de fastsatte mål.